Gratis bij de training

Iedereen die de training via Blooming volgt, krijg de geheugensteun in de vorm van een bureauklapper er gratis bij. Een handige tool om tijdens het andere gesprek bij-de-hand te hebben. Met bijvoorbeeld slimme introductiezinnen, praktische implementatietips en do’s en don’ts in het gesprek.

Succesvolle tool

Deelnemers zijn na de training heel enthousiast om het in de praktijk toe te gaan passen, maar eenmaal terug in de drukke, oude werkroutines komt de gewoonte weer om de hoek kijken. De aandacht verslapt en men denkt: Hoe dan ook alweer? Daar hebben wij deze handige bureauklapper voor ontwikkeld. Het is heel succesvol gebleken om deze klapper op het bureau te hebben als geheugensteun!

Cadeau voor jezelf of anderen

Geen training gevolgd bij Blooming, maar wel geïnteresseerd in de handige bureauklapper? Bijvoorbeeld als (eindejaars)geschenk (voor alle medewerkers)? Bestel dan hier de bureauklapper, die aan de ene zijde dient als geheugensteun en aan de andere zijde wisselende, inspirerende afbeeldingen toont voor de gesprekspartner.

(verzend) kosten

De bureauklapper kost slechts 7,50 euro per stuk incl. btw en excl. verzendkosten.

Tot en met 10 bureauklappers is brievenbuspost, van 11 tot en met 20 bureauklappers is pakketpost en vanaf 20 bureauklappers maken we een offerte op maat.

bestelling

Vul je gegevens in en je ontvangt z.s.m. bericht met een betaallink. Na betaling is de bestelling definitief en wordt jouw bestelling snel verstuurd.