De tweede versie van ons magazine met al onze ervaringen van het trainen van heel veel deelnemers met heel diverse beroepen. Wat levert Positieve Gezondheid op? Wat kun je (van elkaar) leren? Wij hebben onze ervaringen vormgegeven in een magazine, zodat wij hopelijk meer mensen kunnen enthousiasmeren voor Positieve Gezondheid.

‘‘Positieve Gezondheid is van ons allemaal’. Daarmee beginnen we het magazine. Lees alvast het hele artikel in onze blog via de link hieronder. Wat kun je nog meer lezen? Bijvoorbeeld 11 redenen om als (zorg)professional meer werkgeluk te ervaren en het effect van positieve psychologie op de client. Diverse artikelen over het andere gesprek en de goede vragen. En van elkaar leren en inspireren en nog veel meer.

Waarom noemen we het een magazine en geen brochure? Omdat we hopen dat je door erin te lezen – tijdens de pauze op je werk of thuis op de bank – je geïnspireerd raakt. Je er met je collega’s of privé mooie gesprekken over voert. En dat je besluit je te gaan bekwamen in de coachende manier van gespreksvoering. Daarnaast voelt het lezen van een tijdschrift eerder als ontspanning dan als werk. En dat past helemaal bij het gedachtengoed… (willen in plaats van moeten!)

interesse?

Vul je gegevens in en je ontvangt z.s.m. bericht