In een jaar tijd bijna 200 deelnemers trainen in het werken met Positieve Gezondheid heeft ons veel inzicht gegeven. Wat levert Positieve Gezondheid op? Wat kun je (van elkaar) leren? Wij hebben onze ervaringen vormgegeven in een magazine, zodat wij hopelijk meer mensen kunnen enthousiasmeren voor Positieve Gezondheid.

‘‘Positieve Gezondheid is van ons allemaal’. Daarmee beginnen we het magazine. Lees alvast het hele artikel in onze blog via de link hieronder. Wat kun je nog meer lezen? Bijvoorbeeld 11 redenen om als (zorg)professional meer werkgeluk te ervaren en het effect van positieve psychologie op de client. Diverse artikelen over het andere gesprek en de goede vragen. En van elkaar leren en inspireren en nog veel meer.

Wij noemen het ons ‘koffiekamer-magazine’, zodat jij en je collega’s het kunnen lezen in de pauzes. Wil jij jezelf en je collega’s motiveren aan de slag te gaan met Positieve Gezondheid? Neem contact met ons op voor een exemplaar van ons magazine. Of klik op de afbeelding voor de online versie van het magazine.

interesse?

Vul je gegevens in en je ontvangt z.s.m. bericht