Naast de enige, echte training Werken met Positieve Gezondheid, zoals door het instituut voor Positieve Gezondheid (iPH) ontwikkeld, bieden wij maatwerk aan. Zowel voor trainingen, workshops, intervisies en presentaties op maat als voor praktische tools afgestemd op de behoefte en wensen van de klant.

Wij hebben bijvoorbeeld voor een klant onze geheugensteun in de vorm van een bureauklapper, die iedere deelnemer krijgt bij de training Werken met Positieve Gezondheid, aangepast naar een praktische vouwkaart. Niet iedere professional, die werkt met Positieve Gezondheid, heeft een vaste werkplek met spreektafel voor het ándere gesprek.

Voor de wachtkamer, ontvangstruimte, hal of willekeurig welke ruimte hebben wij (digitale) posters beschikbaar om bezoekers, bewoners en collega’s te attenderen op het ándere gesprek: Het ándere gesprek geeft antwoord! Want met Positieve Gezondheid voer je een ander gesprek, dat tot verrassende uitkomsten kan leiden. Deze posters sluiten aan bij de kaartensets van Blooming.

En de nieuwste Blooming tool is een gepersonaliseerde ‘klets’pot met inspirerende vragen, opdrachten en spreuken om Positieve Gezondheid toe te passen of onder de aandacht te brengen.

Categories: